אנטיפסטי

אנטיפסטי

רעיון מגניב ארוחה קלילה, מזינה ובקלי קלות.אנטיפסטי2

חותכים ירקות שאוהבים כמו דלעת, בטטה גמבה, קישוא, בצל, עגבנייה, גזר, כרוב וסלק.

אפשר להוסיף שיני שום,פטריות ושעועית.

מניחים על תבנית עם נייר אפיה, מזליפים שמן זית ומתבלים במלח ים אטלנטי/ הימלאיה ואורגנו יבש.

אופים בתנור בחום בינוני עד שהירקות מוכנים ולקראת הסוף מעבירים את התנור לגריל לכמה דקות ל-200 מעלות עד להשחמה.

***רעיונות להגשה: טחינה, יוגורט עזים, עדשים מבושלים, כריך.

בתאבון

דילוג לתוכן